Vi har i en årrekke importert og distribuert " kassa" løsninger i Norge. Vår POS avdeling kan levere alt fra enkle frittstående kasser via elegante Touch løsninger til vår nyhet NorPos som er en "Sky" basert løsning.
I større hotell eller spa komplekser blir ofte spesialavdelinger leid ut til frittstående klinikker. Da passer våre løsninger perfekt.

 • Velvære løsning

  Systemet er beregnet på alle typer velvære klinikker som hudpleie,frisører og spa.
  Systemene kan installeres frittstående eller i nettverk.

 • Serveringsteder

  Våre løsninger er designet for effektiv håndtering av drift i barer, restauranter og andre typer serveringsteder.
  I dette system finnes der integrasjons modul mot f.eks hotellets backoffice system

 • Butikk og detaljhandel

  Systemene våres leveres fra enkle frittstående kassapunkt til avanserte løsning med bestilling,ordre og overføring til økonomisystem.

Skattetaten og kassesystem

Dette er en liste over kassasystemer hvor leverandøren har bekreftet at kassasystemet er  i samsvar med kassasystemlova og kassasystemforskrifta. Hvis et kassasystem ikke lenger er i samsvar med kassasystemlova og kassasystemforskrifta, vil kassasystemet bli fjernet fra listen. 

Et kassasystem skal som hovedregel ha integrert kassaskuff. De kassasystemene som er klargjort for integrasjon til kassaskuff fremgår av en hake i «integrasjon til kassaskuff» Kassasystem som ikke har integrert kassaskuff kan blant annet benyttes på kassapunkt hvor det ikke er mulig å betale med sedler og mynter.

SE HER FOR GODKJENTE LØSNINGER